エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Прем'єра новинок КрАЗ на «БудТех 2016» відбулася — АвтоКрАЗ
nn

Прем'єра новинок КрАЗ на «БудТех 2016» відбулася

10 березня, 2016

На «БудТех 2016» - найбільшому вітчизняному форумі будівельної, дорожньої, гірничої та спеціальної техніки, «АвтоКрАЗ» уперше в Україні демонстрував свої нові розробки: самоскиди КрАЗ-7133С4 (8х4) і КрАЗ-5401С2 (4х2).

Обидва самоскида опинилися під пильною увагою українських бізнесменів, представників експлуатуючих організацій, численних ЗМІ. До чотиривісного безкапотного самоскида КрАЗ-7133С4 проявили особливий інтерес, у першу чергу, гірники. Їх підкорив не лише представницький зовнішній вигляд новинки і велика вантажопідйомність, а  й поліпшені експлуатаційні характеристики цієї моделі. У той же час малотонажний двовісний самоскид КрАЗ-5401С2 облюбували комунальні, будівельні і дорожні організації. На їхню думку, цей КрАЗ - потужний і дуже маневрений, саме те, що потрібно для міського циклу і обмежених будмайданчиків.

 

Дебют новинок пройшов успішно, відвідувачі експозиції ПАТ «АвтоКрАЗ» в один голос заявили: споживачі отримали самоскиди, що володіють високими технічними характеристиками, оптимальним рівнем комфорту, вдалим плануванням інтер'єру і зручністю управління, чудовими сукупними економічними показниками.

По поверненню з виставки на завод самоскиди вирушили на випробування: чотиривіснік КрАЗ-7133С4 вийшов на фінішну пряму лабораторних випробувань, а двовіснік тільки стартував. Вітчизняний виробник - Кременчуцький автозавод, розраховує, що після виведення обох самоскидів на ринок України, вони складуть гідну конкуренцію іноземним аналогам і, завдяки оптимальному співвідношенню «ціна-якість» і доступному сервісу, машини займуть ніші, відповідні своїм технічним параметрам.

 
Кількість переглядів 5990

Архів новин