nn

Вітаємо з Днем автомобіліста та дорожника!

30 жовтня, 2022

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Від імені українського національного виробника великовантажних автомобілів – ПрАТ «АвтоКрАЗ» щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника! Це свято професіоналів і автолюбителів, всіх тих, чиє життя та робота тісно пов’язані з автомобільною галуззю, перевезеням вантажів та пасажирів, будівництвом та обслуговуванням доріг, забезпеченням розвитку галузей народного господарства України. Саме на вас покладаються важливі завдання якісних перевезень та розширення автомобільних мереж, що є вагомим внеском у зміцнення нашої держави.

Ви керуєте різними машинами, але всі – на одному шляху: шляху розбудови та розвитку нашої України. Ваша віддана та відповідальна праця викликає заслужену повагу.

Бажаю Вам і надалі докладати всіх зусиль для того, щоб вдосконалювати свої професійні навики, впроваджувати новітні технології, розробляти нові послуги та маршрути.

Хай ваша праця, шановні автомобілісти та дорожники, приносить вам лише радість та задоволення, а кожен день, проведений за кермом, відкриває нові перспективи. Зичимо вам міцного здоров’я, миру, подальшої успішної та безаварійної роботи, невичерпної енергії, нових досягнень, яскравих емоцій, зеленого світла на автошляхах!

Кількість переглядів 2254

Архів новин