nn

КрАЗи забезпечують чисті дороги та безпечний рух

20 листопада, 2018

КрАЗи із снігоприбиральним та солерозкидувальним обладнанням одними з перших щороку «приймають удар» на себе,  ліквідуючи наслідки стихійного лиха під назвою «сніг та ожеледь».  Цьогорічний листопад  - не виключення. Завдяки великій кількості снігоприбиральної техніки, більшість якої виробництва ПрАТ «АвтоКрАЗ», задіяної дорожніми та комунальними господарствами сьогодні вночі та зранку,  проїзд на дорогах державного значення забезпечено. 

Різке ускладнення погодних  умов через рясний мокрий сніг у Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській, Київській, Закарпатській, Полтавській, Хмельницькій, Чернівецькій, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Миколаївській та Одеській областях призвело до сніжного  колапсу на автошляхах. За повідомленням Укравтодору, середня висота снігового покриву там, де випав сніг, склала від 3 до 15 см.

Очевидно, що разом із потужною технікою КрАЗ можна швидше подолати негоду, уникнути аварій, жертв та інших негативних наслідків на дорогах. Бо стихія КрАЗів  -  робота в екстремальних дорожніх та кліматичних умовах. Кременчуцький автозавод має виробничі потужності, кваліфікований персонал, серійну продукцію спеціальної і дорожньої техніки, аби забезпечити усі комунальні та дорожні господарства якісною та ефективною технікою українського виробництва. Наразі їхня потреба в такій техніці нараховує тисячі одиниць. Кременчуцький автозавод постійно рухається вперед:  сучасна техніка КрАЗ, що випускається сьогодні, більш потужна, мобільна і маневрена, за рахунок безкапотного компонування. До того ж вона універсальна, оскільки лінійка комунальних спецмашин комплектуються снігоприбиральним спецобладнанням, яке легко монтується/демонтується. Це дає можливість її цілорічного використання. 

КрАЗ може забезпечити у повному обсязі автогосподарства країни технікою на будь який смак і в будь якій комплектації.  Кременчуцький автозавод випускає усі найпопулярніші види комунальної та дорожньої техніки: універсальні комбіновані дорожні машини та роторні снігоприбиральні, сміттєвози, підмітально-прибиральні, ілососні автомобілі  тощо. Своїм покупцям «КрАЗ» забезпечить своєчасний гарантійний і постгарантійний сервіс, якщо потрібно - проведе навчання водіїв і механіків. «АвтоКрАЗ» відкритий для співпраці, готовий на взаємовигідних і партнерських умовах розглянути можливість придбання спецтехніки КрАЗ. Чекаємо на своїх замовників: за допомогою КрАЗів ви забезпечите чисті дороги та безпечний рух.

 
Кількість переглядів 1471

Архів новин