nn

«АвтоКрАЗ» у першому півріччі збільшив виробництво і продажі

02 липня, 2015

У першому півріччі 2015 «АвтоКрАЗ» на 20,5% збільшив обсяг виробництва продукції, порівняно з таким же періодом минулого року. За цей період на головному конвеєрі Кременчуцького автозаводу було виготовлено 577 автомобілів. Із загальної кількості в першому півріччі вироблено на експорт 32%, внутрішній ринок - 68% (для порівняння: за аналогічний період минулого року на ринок України КрАЗ виготовив 4% із загального обсягу виробленої продукції, 96% - за кордон).

За цей же період на 22,7% зросли і продажі підприємства, у порівнянні з торішнім результатом січня-червня. З початку року споживачеві відвантажено 519 автомобілів.

Крім основної продукції - вантажних автомобілів, у першому півріччі підприємством було виготовлено та відвантажено замовнику чотири напівпричепа і 13 причепів. Слід зазначити, що за такий же період минулого року аналогічної продукції підприємством не проводилося.

За результатами роботи у червні завод також продемонстрував позитивну динаміку зростання. Темп зростання товарної продукції до попереднього місяця становить 126,2%. Минулого місяця підприємством вироблено 125 автомобілів, що на 30% вище травневого показника поточного року і на 22,5% - результату минулорічного червня.

Кількість переглядів 1948

Архів новин