エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
МЛПК на базі шасі КрАЗ-63221 – для Збройних Сил України — АвтоКрАЗ
nn

МЛПК на базі шасі КрАЗ-63221 – для Збройних Сил України

17 липня, 2019

На Крюківський вагонобудівний завод направлено чергову партію автомобільних шасі КрАЗ-63221 та причепів-шасі КрАЗ-А181, які використовують як базу для встановлення надбудови – мобільних лазне-пральних комплексів (МЛПК).

Автомобільне шасі КрАЗ-63221 - високої прохідності, призначене для монтажу озброєння і військової техніки, установок спеціального і промислового призначення, а також буксирування причепа всіма видами доріг, бездоріжжю і будь-якій місцевості. Автомобіль виготовляється в модифікації військового призначення, обладнаний системою регулювання тиску в шинах, при цьому управління здійснюється з кабіни рухомого автомобіля, і місцями для кріплення особистої зброї водія і пасажирів.  Шасі КрАЗ-63221 колісної формули 6х6, з двигуном  WP10.380, коробка передач -  механічна, дев'ятиступенева, кермовий механізм - механічний, з гідравлічним підсилювачем.

У одному з двох контейнерів МЛПК - відділення для прання, сушіння та прасування натільної білизни та одягу. У технічному відсіку розміщуються дизель-генераторні установки для автономного енергозабезпечення, а також спеціальне обладнання для підключення до зовнішньої мережі. В іншому контейнері знаходиться мобільний банний модуль, в якому передбачена можливість нагріву води з використанням як рідкого, так і твердого палива.

Мобільний лазне-пральний комплекс може використовуватися як у воєнний, так і мирний час (під час військових навчань), а також в роботі підрозділів МНС, в геологорозвідці та інших ситуаціях, коли люди працюють у польових умовах.

 
Кількість переглядів 3325

Архів новин