エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Вище професійне училище №7 святкує 40-річчя — АвтоКрАЗ
nn

Вище професійне училище №7 святкує 40-річчя

21 травня, 2019

17 травня, у актовому залі Вищого професійного училища №7 було вельми людно: тут зібралися почесні гості - представники промислових підприємств, професійно-технічних закладів міста та регіону та весь педагогічний колектив навчального закладу. Серед запрошених на урочистості і ПрАТ «АвтоКрАЗ».

 Пальму першості серед вітальних промов було надано директору ВПУ-7, Заслуженому працівнику освіти України, лауреату Державної премії в галузі освіти Миколі Несену, котрий привітав учасників урочистого зібрання, подякував за увагу до діяльності училища:

-  38 років мого життя – це робота у колективі ВПУ-7. Цього дня хочу подякувати керівникам промислових підприємств, які є замовниками наших кадрів, за допомогу у розбудові навчального закладу, у зміцненні матеріально-технічної бази. Зокрема, ПрАТ «АвтоКрАЗ», з якого все починалося, який допомагав будувати і створювати наш заклад.  Також щира вдячність колективу училища і колишнім його працівникам за жертовну, самовіддану, творчу, наполегливу і ефективну працю. Хочу побажати всім присутнім міцного здоров’я, миру, злагоди, добробуту, любові, взаємоповаги і будьте всі щасливими!

Далі училище з ювілеєм вітали гості, говорили зворушливі і теплі слова, дякували за співпрацю та дарували пам’ятні подарунки та квіти. Зокрема, начальник управління із персоналу та побуту ПрАТ «АвтоКрАЗ» Олена Волошина  привітала колектив ВПУ-7, вручила Лист подяки,  подарувала на згадку про цю подію  авторську картину із зображенням автомобіля КрАЗ  та букет квітів.

Свято прикрасили своїми пісенними та танцювальними виступами учні ВПУ-7, ще раз підтвердивши тезу, що талановиті люди талановиті в усьому.

Кількість переглядів 1336

Архів новин