エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Вітаємо із 40-річним ювілеєм найавторитетніше у Кременчуці та області Вище професійне училище №7! — АвтоКрАЗ
nn

Вітаємо із 40-річним ювілеєм найавторитетніше у Кременчуці та області Вище професійне училище №7!

17 травня, 2019

За чотири десятиліття свого функціонування училище підготувало багатотисячну «армію» кваліфікованих робітників найзатребуваніших на виробництві професій – зварників, наладчиків, слюсарів, верстатників, операторів верстатів із ЧПУ, електромонтерів, контролерів та інших. Завдяки цьому поповнилися цінними кадрами колективи найбільших підприємств не лише міста та області, серед яких і ПрАТ «АвтоКрАЗ», але й усіх регіонів України та зарубіжних компаній.

Ми щиро вдячні всьому педагогічному колективу ВПУ-7 за чудових випускників, які успішно застосовують свої ґрунтовні знання на виробництві. Запорукою цього є досвідчені викладачі, майстри виробничого навчання, а також сучасні матеріальна база та навчальне обладнання. Свою високу майстерність учні закладу-ювіляра підтверджують численними перемогами у професійних змаганнях різних рівнів, а ще демонструють неабиякі здібності у конкурсах художньої самодіяльності, спортивних перегонах.

Усьому трудовому колективу та учнівській молоді бажаємо успіхів у навчанні, подальшої розбудови навчального закладу, шалених перемог та невгамовної наснаги у щоденній діяльності!

Кількість переглядів 1319

Архів новин