エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Автокран КрАЗ для ЗСУ: у партнерстві двох українських підприємств — АвтоКрАЗ
nn

Автокран КрАЗ для ЗСУ: у партнерстві двох українських підприємств

23 квітня, 2019

Найбільше машинобудівне підприємство в Західному регіоні, давній партнер «КрАЗу» із спільного виробництва автокранів - Дрогобицький завод автомобільних кранів (DAK), відновив роботу. Про це повідомив Національний промисловий портал. Радує, що першою профільною продукцією стала спецтехніка для Збройних Сил України на базі КрАЗу. Зібраний і пройшов заводські випробування автокран КТА-25, змонтований на шасі КрАЗ-63221.

Шасі КрАЗ-63221 - стандартне, із односкатним ошинуванням коліс. Ця модель шасі 6х6 - найкращий варіант під встановлення спецнадбудов для роботи в екстремальних природно-кліматичних і дорожніх умовах.

Максимальна вантажопідйомність автокрана - 25 тонн. Виліт стріли при максимальній вантажопідйомності - 3,2 м, а максимальний виліт досягає 18,4 м. Максимальний вантажний момент - 800 кН.м. Висота підйому вантажу - 21,5 м, з гуськом-подовжувачем - 30 м. Довжина трисекційної стріли - від 9,7 до 21,7 м (із гуськом - 30,7 м). Кут повороту крана/зона роботи - 360/240 градусів відповідно.

У даний час автокран КТА-25 готується до відправки на полігон.

Кранові установки на шасі КрАЗ мають ряд переваг: високу несучу здатність автомобільного шасі, прохідність і стійкість, економічність, простоту і надійність, високу вантажопідйомність. Традиційне капотне компонування КрАЗів полегшує доступ до обслуговування двигуна при складеній  та опущеній у транспортне положення стрілі, дозволяє простіше і надійніше закріплювати гак в передній частині автомобіля. При технічному обслуговуванні двигуна відведення стріли крана в сторону не потрібне, що надає додаткові зручності водієві.

Сьогодні торгова марка «КрАЗ» пропонує своїм покупцям 25-, 32- і 40-тонні автокрани на базі своїх шасі різних колісних формул і компонувальних рішень. Серед фаворитів у споживачів і машзаводів - шасі КрАЗ-65053, КрАЗ-6322/63221. Нещодавно до них додалося безкапотне шасі КрАЗ-6511, одна з перспективних моделей підприємства, на яку, на вимогу замовника, було встановлено 40-тонне кранове обладнання.

 
 
Кількість переглядів 1633

Архів новин