エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Кременчуцький автозавод привітав своїх трудівниць із 8 Березня — АвтоКрАЗ
nn

Кременчуцький автозавод привітав своїх трудівниць із 8 Березня

07 березня, 2018

Сьогодні на «АвтоКрАЗі» урочисто відсвяткували Міжнародний жіночий день. Це свято пройшло у кращих традиціях «КрАЗу»: нагородження передових  робітниць автозаводу, після чого відбувся святковий концерт на їхню честь.

Генеральний директор підприємства Роман Черняк привітав всіх представниць прекрасної статі, зазначивши, що жінка на виробництві – вже давно звична справа, багато їх і серед керівників. Завдяки турботливим жіночим рукам, їх відповідальному ставленню до справи, терпінню, витривалості і акуратності, багато технічних і виробничі питань сьогодні вирішуються більш успішно і своєчасно. Він підкреслив, що поряд із заводською роботою жінкам доводиться вести домашнє господарство, піклуватися про чоловіків, дітей, онуків, батьків і подякував усім за старання, працю в сім'ях та на «КрАЗі». «Ваші присутність і підтримка допомагають нам вдосконалюватися, досягати високих результатів у виробництві та поза ним, ваша краса надихає нас, робить нас кращими і уважнішими. Бажаю вам щастя, благополуччя і радісних днів! »

Велика група працівниць підприємства, як і щороку в це свято, за високі виробничі показники, сумлінну працю та професіоналізм була нагороджена Почесними грамотами обласної та міської влад, адміністрації та профспілкового комітету ПрАТ «АвтоКрАЗ», а також цінними подарунками та грошовими преміями. Святковий концерт після церемонії нагородження посилив святкові відчуття і додав автозаводчанкам заряд бадьорості і радості напередодні восьмиберезневих вихідних.

 
 
 
Кількість переглядів 1299

Архів новин