nn

Прем'єра новинок КрАЗ на «БудТех 2016» відбулася

10 березня, 2016

На «БудТех 2016» - найбільшому вітчизняному форумі будівельної, дорожньої, гірничої та спеціальної техніки, «АвтоКрАЗ» уперше в Україні демонстрував свої нові розробки: самоскиди КрАЗ-7133С4 (8х4) і КрАЗ-5401С2 (4х2).

Обидва самоскида опинилися під пильною увагою українських бізнесменів, представників експлуатуючих організацій, численних ЗМІ. До чотиривісного безкапотного самоскида КрАЗ-7133С4 проявили особливий інтерес, у першу чергу, гірники. Їх підкорив не лише представницький зовнішній вигляд новинки і велика вантажопідйомність, а  й поліпшені експлуатаційні характеристики цієї моделі. У той же час малотонажний двовісний самоскид КрАЗ-5401С2 облюбували комунальні, будівельні і дорожні організації. На їхню думку, цей КрАЗ - потужний і дуже маневрений, саме те, що потрібно для міського циклу і обмежених будмайданчиків.

 

Дебют новинок пройшов успішно, відвідувачі експозиції ПАТ «АвтоКрАЗ» в один голос заявили: споживачі отримали самоскиди, що володіють високими технічними характеристиками, оптимальним рівнем комфорту, вдалим плануванням інтер'єру і зручністю управління, чудовими сукупними економічними показниками.

По поверненню з виставки на завод самоскиди вирушили на випробування: чотиривіснік КрАЗ-7133С4 вийшов на фінішну пряму лабораторних випробувань, а двовіснік тільки стартував. Вітчизняний виробник - Кременчуцький автозавод, розраховує, що після виведення обох самоскидів на ринок України, вони складуть гідну конкуренцію іноземним аналогам і, завдяки оптимальному співвідношенню «ціна-якість» і доступному сервісу, машини займуть ніші, відповідні своїм технічним параметрам.

 
Кількість переглядів 5968

Архів новин