nn

«АвтоКрАЗ» з початку року істотно наростив випуск запчастин

03 березня, 2016

За два перших місяці поточного року Кременчуцьким автозаводом вироблено запасних частин на суму понад 13 млн. грн. Приріст до відповідного періоду минулого року склав 43%. Левова частка в загальному виробництві запчастин - це зовнішньоекономічні контракти.

За підсумками лютого на головному конвеєрі підприємства виготовлено 30 автомобілів. З них шасі складають 60%, бортові - 20%, тягачі - 17%, самоскиди - 3%. Для українських споживачів зроблено 40% продукції з загального обсягу виробництва, решта - експорт.

По ряду незалежних від заводу причин, у першу чергу через затримку поставок імпортних комплектуючих і форс-мажорні обставини у замовників, Кременчуцькому автозаводу в лютому не вдалося виконати заплановане. ПАТ «АвтоКрАЗ» має намір надолужити згаяне в наступних місяцях, забезпечивши виконання запланованих показників року. При цьому, не дивлячись на складну економічну ситуацію, завод має намір, як і раніше, виконувати всі взяті на себе соцзобов'язання, продовжувати розпочаті соцпроекти, модернізацію обладнання та удосконалення технологічних процесів.

Дуже важливим результатом минулого місяця стало створення малотоннажного, маневреного автомобіля 4х2 для міського циклу - самоскида КрАЗ-5401С2. В даний час новинка демонструється на виставці «БудТех 2016» у Києві. Крім іншого, ПАТ «АвтоКрАЗ» у лютому продовжив роботи із зниження витрат на виробництво продукції, підвищення її якості та ефективності виробництва.

Кількість переглядів 1840

Архів новин