nn

ІТ- директор ПАТ «АвтоКрАЗ» визнаний «BEST CIO-2015»

01 лютого, 2016

Урочисте підведення підсумків конкурсу BEST CIO-2015 відбулося 28 січня у Києві. У рамках заходу були названі кращі ІТ-фахівці України в різних галузях вітчизняної промисловості. За рішенням журі переможцем у номінації «Машинобудування» став директор з інформаційних технологій ПАТ «АвтоКрАЗ» Максим Сазонов.

Всеукраїнський конкурс ІТ-директорів «BEST CIO» організований виданням «Компьютерное обозрение», за підтримки корпорації Microsoft, а також партнерів проекту: Hewlett Packard Enterprise, Dell, IBM, «Укртелеком», Integrity Systems і De Novo, проводиться з 2008 року. У конкурсі взяли участь керівники ІТ-департаментів, які визначають політику використання і впровадження інформаційних технологій в своїх компаніях, а також контролюють відповідні бізнес-процеси.

Рівень конкурсантів BEST CIO на основі зібраних про них даних визначало авторитетне журі, яке складалося з представників організаторів та партнерів, експертів ринку, а також ряду ІТ-директорів, що стали переможцями конкурсів минулих років.

Керівник ІТ-напрямку Кременчуцького автозаводу був у числі 120 претендентів на звання BEST CIO, успішно подолав кілька етапів конкурсу та потрапив у фінал, боротьбу в якому продовжили 27 провідних ІТ-фахівців у таких сферах, як: торгівля, транспорт і логістика, страхування, малі і середні банки, великі банки, гірничо-металургійний комплекс, машино- та приладобудування, енергетика і паливний комплекс, харчова промисловість, а також сільське господарство.

Кількість переглядів 3229

Архів новин