nn

Підприємства групи КрАЗ демонструють зростання реалізації

11 вересня, 2014

За підсумками 8 місяців поточного року підприємства групи КрАЗ демонструють стабільно високі показники реалізації. Так головне підприємство - Кременчуцький автозавод, майже на 40% по відношенню до аналогічного періоду минулого року приростив обсяги реалізації автомобілів, і на 22% - реалізацію запчастин.

Упевнене зростання продажів з січня по серпень 2014 року, по відношенню до такого ж періоду минулого року, задекларували й інші учасники групи. Так за аналізований період ПАТ «Кам'янець-Подільськавтоагрегат» збільшив продажі на 27,7%, Сімферопольський завод авторулів - у 2,5 рази, «Авторадиатор» (Маріуполь) - на 17,1%, ПАТ «Токмацький ковальсько-штампувальний завод» - майже на 5%. ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод» за цей період зберіг обсяги реалізації, зіставимі з відповідним періодом минулого року.

Август у поточному році став найрезультативнішим місяцем з продажу для стратегічних партнерів ПАТ «АвтоКрАЗ». Так Кам'янець-Подільськавтоагрегат в серпні підвищив продажі щодо липня на 47,6% і в 6,4 рази - до серпня минулого року, Токмацький ковальсько-штампувальний завод приростив реалізацію до серпня минулого року на 20,8%, Полтавський автоагрегатний завод - на 14 % до липня і 27,3% - до аналогічного місяця 2013 року, Маріупольський Авторадіатор - на 15% до серпня минулого року.
Серед першочергових завдань заводів групи КрАЗ - послідовно нарощувати обсяги виробництва і продажів, працювати над зниженням енерговитрат і собівартості продукції, при цьому підвищуючи її споживчі якості, підготовка до зими. Колективи підприємств націлені на їх виконанняаращивать объемы производства и продаж, работать над снижением энергозатрат и себестоимости продукции, при этом повышая ее потребительские качества, подготовка к зиме. Коллективы предприятий нацелены на их выполнение. 

Кількість переглядів 1866

Архів новин