nn

Серпень для ПААЗу - найрезультативніший місяць з початку року

04 вересня, 2014

Серпень у виробничій діяльності стратегічного партнера «КрАЗа» - Полтавського автоагрегатного заводу, став найрезультативнішим у поточному році. Зростання загальних показників реалізації, порівняно з серпнем 2013 року, склав 32%, у тому числі продажі гальмівної апаратури збільшилися на 39%, товарів народного споживання - на 7%. Виросла в цілому на 15% і реалізація у серпні, по відношенню до липня поточного року, у тому числі гальмівної апаратури - на 29%.

За результатами восьми місяців роботи в поточному році ПАТ «ПААЗ» зберіг високий обсяг реалізації продукції, який можна порівняти з аналогічним періодом минулого року. Підприємство з січня по серпень реалізувало споживачеві продукції на суму близько 61 млн.грн, у тому числі гальмівної апаратури - ..більш ніж на 52 млн.грн, товарів народного споживання - понад 7 млн.грн.

У загальному обсязі відвантаженої за вісім місяців 2014 продукції частка експорту склала 78,4%, зокрема гальмівної апаратури - 84,6%.

Слід зазначити, що за аналізований період стабілізувався обсяг поставок до Казахстану, Білорусі, Угорщини, Литви та Киргизії. На 66,2% збільшився обсяг поставок до Узбекистану і на 6,4% - до Російської Федерації. Проводилися відвантаження в Румунію, Грузію та В'єтнам.

Кількість переглядів 1544

Архів новин