エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Відвантажено комунальну техніку КрАЗ для замовників із Республіки Джибуті (Східна Африка) — АвтоКрАЗ
nn

Відвантажено комунальну техніку КрАЗ для замовників із Республіки Джибуті (Східна Африка)

16 червня, 2020

Контракт із інозамовником передбачав  постачання партії мулососних автомобілів на базі шасі КрАЗ-6511Н4 колісної формули 6х4 та КрАЗ-5401Н2 колісної формули 4х2. Мулососне обладнання МВМ-40 та  МВМ-41 виготовила та встановила на шасі КрАЗ ТОВ «Виробничо-комерційна компанія «Спецмаш» (м. Київ).

Перевагами автомобілів КрАЗ інозамовник назвав їх надійність, можливість працювати на дорогах усіх категорій, простоту в обслуговуванні. А муловсмоктувального обладнання -  високу продуктивність  насоса,  зручність обслуговування резервуара, що нахиляється, з метою його очищення та промивання. Специфікація МВМ-40 та МВМ-41: цистерна мулососна  об’ємом 6,2 м куб. та 12 м куб., підрамник із платформами для рукавів, насос вакуумний із потужністю – 624 м куб. на год, розрідження – 0,085 МПа; максимальна глибина всмоктування – 4,5м. Є гідророзподільник, гідроциліндри підйомів цистерни, кришки, гідроциліндр підняття стріли, електрообладнання, глушник, відстійник.

 Необхідність закупівлі таких машин зумовлена частими повенями в цьому регіоні Східної Африки, тож спецтехніка на базі КрАЗа допомагатиме ефективно ліквідовувати їх наслідки. Мулососна машина - це комплекс обладнання для механізованого очищення каналізації, колодязів, відстійників від мулу тощо. Крім відкачування, техніка доставляє осад до місця утилізації. Також застосовується для забору і транспортування інших відходів неагресивного характеру.

 
 
Кількість переглядів 3655

Архів новин