エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
«КрАЗ» привітав із 80-річчам щасливе подружжя автозаводців — АвтоКрАЗ
nn

«КрАЗ» привітав із 80-річчам щасливе подружжя автозаводців

20 грудня, 2017

Днями у заводському музеї традиційно вітали ветеранів-ювілярів. Цього разу 80-річчя відзначало подружжя автозаводців - Віктор та Антоніна Дуні, котрі понад 40 років пропрацювали на «КрАЗі» і чию трудову місію наразі продовжує їх син - заступник технічного директора з нової техніки Сергій Дунь.

Поздоровляти подружжя з подвійним ювілеєм зібралося чимало гостей: представники адміністрації, колишніх колективів - цеху роздавальних коробок та управління головного конструктора, профспілкового комітету та ради ветеранів. Щирі і теплі слова поздоровлень і пошани звучали на адресу іменинників, їм дарували квіти, традиційні фірмові дарунки.

Не обійшлося без спогадів. Антоніна Дмитрівна, одразу після закінчення школи у 1957 році, прийшла ще на комбайновий завод ученицею фрезерувальника. Через два роки, коли вже опанувала професію, до неї приставили в учні молодого хлопця - Віктора. Працюючи разом, закохалися один в одного й одружилися. Колишні колеги й досі пам’ятають висококваліфікованого, відповідального, дисциплінованого працівника й організатора – старшого майстра цеху роздавальних коробок Віктора Дуня. 46 років праці на заводі і вихід на пенсію в 2005-му – такий його трудовий шлях. Його дружину - інспектора із кадрів управління головного конструктора, колеги не забувають за доброзичливість, чемність, чудову пам'ять, бо знала табельні номери кожного із 250 працівників УГК, особистий підхід до людей. У родині  ветеранів-автозаводців на двох – багато корпоративних нагород: почесні грамоти, подяки, звання «Ветеран праці заводу», а також – знаки «Ветеран автомобільної промисловості».     

Подружжя й досі опікується долею «КрАЗу». Вони, як і більшість автозаводців із 5-тисячної ветеранської організації підприємства, - часті гості на зустрічах ветеранів, днях відкритих дверей, корпоративних святах. Своїх ветеранів завод не забуває, бо ці люди - його історія. Про це йдеться у листах колишніх кразівців, їхніх відгуках та подяках.

Прощаючись, ювіляри дякували автозаводу за увагу, гостинність та спогади, кразівцям - за теплий прийом та поздоровлення. Вони щиро бажали, аби «КрАЗ» стабільно працював, розвивався та випускав українські вантажівки, рівних яким у світі немає. 

 
 
 
 
Кількість переглядів 1686

Архів новин