エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
КрАЗ, керуючий військами: нова командно-штабна машина — АвтоКрАЗ
nn

КрАЗ, керуючий військами: нова командно-штабна машина

15 грудня, 2016

Згідно плану науково-дослідних робіт на поточний рік, ПАТ «АвтоКрАЗ» створило для сухопутних військ МО України командно-штабну машину (КШМ), призначену для монтажу функціональної апаратури та забезпечення життєдіяльності особового складу машин керування.

До складу спецмашини  входять: автомобільне повнопривідне шасі КрАЗ-5233НЕ колісної формули 4?4 із контейнером універсальним низькогабаритним (КУНГ), що обладнаний засобами життєзабезпечення: фільтровентиляції, обігріву, кондиціювання, системою освітлення та світломаскування, засобами гасіння пожежі, а також площадка з дизель-генераторною установкою, контейнер з двома додатковими генераторами,

Всюдихідне шасі КрАЗ-5233НЕ має стандартну комплектацію. Оригінальність шасі в тому, що освітлення, вентиляція та обігрів здійснюватиметься від генератора ходового двигуна автомобіля потужністю 2 кВт.

Спецвиріб по суті є робочим приміщенням для особового складу, у якому і в КУНГу, і кабіні розміститься функціональна апаратура. Наразі КШМ КрАЗ-5233 відправилася на один із найбільших в СНД заводів  - виробників радіоелектронної апаратури,  для обладнання КУНГу необхідною апаратурою.

Випробування нової спецтехніки проводитиметься в реальних умовах експлуатації, в одній із військових частин, після чого машина буде прийнята на озброєння. 

 
 
Кількість переглядів 2797

Архів новин