エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Створене нове середньотонажне шасі КрАЗ-5401Н2 — АвтоКрАЗ
nn

Створене нове середньотонажне шасі КрАЗ-5401Н2

02 грудня, 2016

Рухаючись у бік зниження вантажопідйомності, «АвтоКрАЗ» має цілеспрямований намір замінити іноземних конкурентів в сегменті мало- и середньотоннажної техніки на внутрішньому ринку. Ця тема в дослідно-конструкторських роботах автозаводу одна з найбільш витратних і при цьому - першочергових. Слідом за полегшеними шасі КрАЗ-5401 (4х2 та 4х4), вантажопідйомністю 12, 10 і 9 т, максимально уніфікованими з різними силовими установками і спецнадбудовамиі, розроблено і виготовлено середньотонажне шасі КрАЗ-5401Н2 вантажопідйомністю 6 т. Шасі призначене для монтажу надбудов промислового призначення і технологічного обладнання. Воно може бути виконане як із короткою, так і подовженою базою.

Вперше в модельному ряду КрАЗа на цьому шасі встановлений 170-сильний чотирициліндровий рядний двигун екологічного класу Євро-5, що має поліпшені техніко-економічні показники по витраті палива. Двигун агрегатований із шестиступінчастою механічною коробкою передач 6J70T. В наслідок зменшення вантажопідйомності в комплектації шасі КрАЗ-5401Н2 застосована нова модель рульового механізму меншого типорозміру, що раніше не встановлювалася на автомобілях КрАЗ. Зменшений до 6000 мм, у порівнянні зі своїми попередниками, габарит, дозволяє автомобілю мати хорошу маневреність, що важливо в межах міста. Цьому ж сприяє і безкапотна комфортабельна кабіна, встановлена, як і на всій лінійці машин для міста, на новому шасі КрАЗ-5401Н2.

Яка надбудова буде встановлена на «малюка» - продиктує замовник. Але що б не було змонтовано на цьому шасі - вакуумна установка, промисловий або ізотермічний фургони, сміттєвізне обладнання, тентована платформа або інше, можна бути твердо впевненим у тому, що спецвиробу на базі КрАЗа під силу виконання різних завдань. А покупець знайде надійного і ефективного помічника на довгі роки.

 
 
Кількість переглядів 2615

Архів новин