エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Працівники «Укрнафти» навчалися на «КрАЗі» — АвтоКрАЗ
nn

Працівники «Укрнафти» навчалися на «КрАЗі»

23 грудня, 2016

Курс навчання групи працівників ПАТ «Укрнафта», що проводився ПАТ «АвтоКрАЗ» із 20 по 23 грудня за зверненням цієї найбільшої в України нафтовидобувної  компанії, завершився сьогодні видачею відповідних сертифікатів.

Згідно укладеного договору про надання інформаційно-консультаційних послуг, із метою підвищення якості проведення ремонту вузлів і агрегатів автомобілів КрАЗ підвищеної прохідності різних моделей, на Кременчуцький автозавод прибули сім осіб. За знаннями з Прилук та Полтави приїхали спеціалісти з ремонту автомобілів ПАТ «Укрнафта», що відносяться до Полтавського тампонажного управління. Навчання проводили досвідчені фахівці ПАТ «АвтоКрАЗ» у навчальному центрі підприємства, оснащеному на найвищому технічному рівні. Гостям також показали технологічний процес виробництва агрегатів і складання автомобілів в агрегатному і складальному виробництвах.

Програма навчання включала теоретичну підготовку по експлуатації та обслуговуванню автомобілів КрАЗ.

Слюсарів та інженерів-механіків, серед іншого, навчали особливостям конструкції та експлуатації, діагностиці, технічному обслуговуванню і ремонту, правилам зберігання та організації тривалого зберігання автомобілів КрАЗ підвищеної прохідності.

При тренінгах використовувалися розрізні макети вузлів і агрегатів серійних автомобілів КрАЗ, інтерактивні схеми пнемо- та електросхеми, а також діючий макет всюдихода КрАЗ-6322.

Після отримання сертифікату про успішне закінчення курсу, нафтовики подякували за високий рівень підготовки і якість тренінгів, а також високо оцінили сучасне технічне оснащення навчального центру, оригінальні тренажери і наочне приладдя, високий професіоналізм фахівців-викладачів заводу. Вони відзначили, що самі вийшли з ініціативою на своє керівництво з приводу проходження навчання. З огляду на те, що весь їх автопарк - це автомобілі КрАЗ різних моделей, випущені в різні роки (найстарішим вже більше 30-ти), отримані знання дуже корисні в їх щоденній роботі з обслуговування автопарку. Навчені фахівці вирушили на свої робочі місця з отриманим багажем знань і навичок із експлуатації автомобілів КрАЗ.

ПАТ «АвтоКрАЗ» йде назустріч споживачам і завжди охоче відгукується на пропозицію навчити необхідним базовим навичкам експлуатації і ремонту техніки, яку випускає, розуміючи, що від цього залежить правильна експлуатації, виключення виходу з ладу вузлів і систем вантажівок через недостатній рівень знань експлуатаційників. Слід зазначити, що всі зовнішньоекономічні контракти включають обов'язкові спеціальні тренінги водіїв і механіків на базі ПАТ «АвтоКрАЗ» з видачею відповідного сертифіката. Така практика дозволила підприємству виключити претензії іноземних споживачів, які приходили на завод, пов'язані з неправильною експлуатацією і обслуговуванням техніки КрАЗ.

 
Кількість переглядів 1934

Архів новин