エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Сучасна техніка КрАЗ допоможе стабілізувати дорожньо-транспортну ситуацію в країні — АвтоКрАЗ
nn

Сучасна техніка КрАЗ допоможе стабілізувати дорожньо-транспортну ситуацію в країні

19 грудня, 2016

Рясні снігопади, хуртовини та ожеледь, що спровокували в різних регіонах України на початку  зими аварійні ситуації на дорогах,  яскраво демонструють необхідність у великій кількості спецтехніки не лише службам ДСНС для евакуаційних робіт, а у першу чергу структурам «Укравтодору» – для  розчищення доріг та їх посипання протиожиледними реагентами. Незважаючи на загальну мобілізацію всіх дорожніх служб країни, недостатня кількість дорожньої техніки, а також фізична зношеність транспортних засобів автогосподарств, не дозволяють ефективно боротися з погодними катаклізмами. Ось і виникають ситуації, коли автівки стають заручниками складних погодних умов та нерозчищених доріг, і без рятувальників аж ніяк не впоратись. Так на сайті ДСНС лише за минулий тиждень сумна статистика, коли аварійно-рятівним підрозділам доводилося допомагати водіям, котрі самотужки не змогли впоратися із стихією.

Зокрема, на Вінниччині величезна фура марки «Renault», завантажена 35-тонною  вагою, не змогла подолати підйом автошляху Кодима-Піщанка поблизу села Студена Піщанського району (автошлях Кодима-Піщанка утримується в незадовільному стані, дорога насипна і не обслуговується райавтодором). Водію нічого не залишалося, як звернутися до Служби порятунку «101» за допомогою. На місце події прибули працівники аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області. Рятувальники за допомогою всюдихода  КрАЗ-255Б  відбуксирували транспортний засіб на безпечну ділянку дороги.

А на Полтавщині, також  за допомогою КрАЗу цієї ж моделі, працівники ДСНС рятували одразу аж вісім вантажівок, що потрапили у скрутне становище. Поблизу с. Городище Лубенського району на автодорозі Лубни - Чорнухи внаслідок складних погодних умов вісім вантажних автомобілів, у яких перебували 12 осіб, не могли самостійно виїхати на гору. Рятувальники за допомогою тросу та лебідки автомобіля КрАЗ-255 відбуксирували автомобілі на підйом, після чого водії самостійно продовжили рух у визначеному напрямку.

Щороку, враховуючи аварійні ситуації, що виникають на дорогах через складні погодні умови, український виробник - ПАТ «АвтоКрАЗ», пропонує допомогу в забезпеченні дорожніх господарств необхідною сучасною універсальною спецтехнікою - комбінованими дорожніми машинами зі снігоприбиральним, антиожеледним і роторним обладнанням та аварійно-рятувальною технікою – підрозділів ДСНС. КрАЗ готовий взяти на себе питання своєчасного гарантійного і технічного обслуговування своїх вантажівок, при необхідності - провести навчання водіїв і механіків.

ПАТ «АвтоКрАЗ» відкрите для співпраці і готове на взаємовигідних і партнерських умовах розглянути можливість придбання спецтехніки КрАЗ. Нова спецтехніка КрАЗ не лише позбавить українські  міста і села від снігового колапсу, а й надасть підтримку вітчизняному виробнику. Впевнені, що дорожня техніка КрАЗ, оснащена сучасним спецобладнанням, допоможе стабілізувати дорожньо-транспортну ситуацію в країні. 

 
 
 
Кількість переглядів 2404

Архів новин