エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Комунальна автотехніка КрАЗ ліквідовуватиме наслідки повені в Джибуті (Східна Африка) — АвтоКрАЗ
nn

Комунальна автотехніка КрАЗ ліквідовуватиме наслідки повені в Джибуті (Східна Африка)

10 грудня, 2019

Нова експортна політика  ПрАТ «АвтоКрАЗ» передбачає концентрацію маркетингових зусиль на найбільш пріоритетних ринках збуту. Наразі головним ринком є африканський континент. Вагомим кроком в його освоєннi стало підписання контракту на постачання комунальної техніки КрАЗ до Республіки Джибуті.

Контракт передбачає  постачання партії мулососних автомобілів на базі шасі КрАЗ-6511Н4 колісної формули 6х4 та КрАЗ-5401Н2 колісної формули 4х2.

Замовник зазначає, що спецтехніку на автомобільному шасі КрАЗ обрано, враховуючи її надійність, можливість працювати на дорогах усіх категорій, а також високу продуктивність мулососного насоса,  зручність обслуговування резервуара, що нахиляється, з метою його очищення та промивання.

Необхідність закупівлі таких машин зумовлена частими повенями в цьому регіоні, тож ця спецтехніка на базі КрАЗу допомагатиме ефективно ліквідовувати їх наслідки.  

Кількість переглядів 1412

Архів новин