エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Всюдихідне шасі КрАЗ-5401НЕ - під вимоги ДСНС — АвтоКрАЗ
nn

Всюдихідне шасі КрАЗ-5401НЕ - під вимоги ДСНС

19 грудня, 2017

Згідно технічних вимог ДСНС, прописаних в умовах крупного тендера, «АвтоКрАЗ» виготовив шасі підвищеної прохідності КрАЗ-5401НЕ (4х4) вантажопідйомністю 9,5 т. Шасі призначене під монтаж різних спецвиробів, в даному випадку - під установку спецобладнання для гасіння пожеж АЦ-4-60. Дебют шасі відбувся на недавніх спеціально-тактичних навчаннях ДСНС, які проводилися на автозаводі.

Оригінальність цього шасі полягає в тому, що з урахуванням вимог замовника вперше в ПрАТ «АвтоКрАЗ» на двовісному повнопривідному всюдиході застосована дворядна чотиридверна шестимісна кабіна МАЗ. Слід зазначити, що в лінійці традиційних кабін Renault і MAN, якими Кременчуцький автозавод комплектує свої безкапотні автомобілі, не представлені зразки з параметрами, зазначеними в даному тендері. При цьому в технічних вимогах замовника чітко прописані параметри кабіни МАЗ-530905 (Білорусь), у зв'язку з чим кременчуцькі конструктори провели адаптацію цієї кабіни до шасі автомобіля КрАЗ-5401НЕ. Широкопрофільна шина з централізованою системою підкачки, яка встановлена на цьому шасі, дозволяє експлуатувати спецвиріб не тільки по дорогах із різним покриттям, а й в умовах повного бездоріжжя. До того ж оснащення автомобіля двома паливними баками по 165 л, які забезпечують пробіг автомобіля на відстань до 600 км, дозволяє здійснювати оперативну доставку екіпажу і обладнання до місця проведення рятувальних, аварійний або інших необхідних, відповідно до специфікації автомобіля, робіт. Автомобіль здатний розвивати швидкість понад 90 км/год, до того ж він досить маневрений, завдяки безкапотному компонуванню, і може легко використовуватися в умовах міського циклу.

Повнопривідне шасі КрАЗ-5401НЕ (4х4) було вперше створено в кінці минулого року, а перший зразок  - оснащений дворядною кабіною MAN. Із огляду на високу уніфікацію шасі КрАЗ цієї моделі, на них легко монтуються більше 30 спеціальних надбудов масою до 10 т., а також вузли і агрегати різних виробників, які вкаже клієнт.

Широкий модельний ряд перспективної техніки КрАЗ, створений «АвтоКрАЗом» в останні роки, дозволяє забезпечити імпортозаміщення внутрішнього ринку ефективною компактною спецтехнікою вітчизняного виробництва. Виробничі потужності, кадровий потенціал і відпрацьовані роками технології дозволяють це зробити в необхідних обсягах в різному виконанні, відповідно до вимог споживача.

 
 
Кількість переглядів 2378

Архів новин