エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Комунальні та дорожні машини виготовлені для Дніпропетровська — АвтоКрАЗ
nn

Комунальні та дорожні машини виготовлені для Дніпропетровська

25 грудня, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ» виготовив та здійснив відвантаження на адресу Департаменту ЖКГ та будівництва Дніпропетровської обласної адміністрації партії асенізаційних вакуумних автомобілів  КО-503В на базі автомобільних шасі  нового покоління КрАЗ-6511Н4.

Спецавтомоблі призначені для механічного збору, перевезення та зливу рідких відходів, що не містять вибухових і горючих речовин. База - автомобільне шасі КрАЗ колісною формулою 6х4, має двигун з системою селективного відновлення (SCR) та глушником-нейтралізатором екологічного класу Євро 4 потужністю 400 к.с., функціональну та ергономічну кабіну, рульовий механізм інтегрального типу з вбудованим гідропідсилювачем. До складу спеціального устаткування входять цистерна, об’ємом 12 м.куб., насос із вакуумно-нагнітальною системою, продуктивністю 480 м3/год; прийомний лючок із всмоктуючим шлангом, пневматична та електрична системи. Заповнення цистерни здійснюється під дією вакууму, який утворюється вакуумним насосом, спорожнення цистерни – самопливом або тиском повітря від вакуумного насоса.

Нагадаємо, що відвантажені до Дніпропетровська автомобілі були виготовлені згідно умов тендеру, виграного ПАТ «АвтоКрАЗ» у вересні поточного року. Крім ПАТ «АвтоКрАЗ» в тендері брали участь ще шість учасників, які пропонували в якості бази для комунального автомобіля імпортне шасі. Вантажівки КрАЗ за технічними параметрами найбільш, у порівнянні з конкурентами, підходили під технічні умови тендеру.

Крім асенізаційних автомобілів у Дніпропетровськ - для комунального підприємства «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів» Дніпропетровської міської ради, Кременчуцький автозавод виготовив дорожні комбіновані машини зі змінним устаткуванням – піскорозкидувальним обладнанням та снігоочисним відвалом. Базою спецмашин став самоскид КрАЗ-6511С4 із 400-сильним двигуном Євро 4, комфортною безкапотною кабіною зі спальним містом, 15,5–кубовою платформою напівкруглого перетину. Автомобілі призначені для утримання доріг у зимовий період. Обладнання легко монтується/демонтується, що дає можливість використовувати ці універсальні автомобілі цілорічно: взимку - для розчищення снігу та посипання доріг піском, влітку – у якості самоскида для перевезення різного вантажу. 

Кількість переглядів 3393

Архів новин