エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
«КрАЗ» провів навчальні курси для механіків із Сенегалу — АвтоКрАЗ
nn

«КрАЗ» провів навчальні курси для механіків із Сенегалу

22 грудня, 2015

Група механіків збройних сил Республіки Сенегал пройшла навчання у ПАТ «АвтоКрАЗ». По закінченню навчання курсантам вручено сертифікати. Дані навчальні тренінги є частиною комплексної програми поставки техніки КрАЗ до цієї країни.

Програма курсів передбачала навчання особливостям експлуатації, технічного обслуговування і ремонту автомобілів КрАЗ спеціального призначення. Теоретичні та практичні тренінги проводили досвідчені фахівці «КрАЗу».

Теоретична частина навчальних курсів проводилася в навчальному центрі підприємства, оснащеному на високому технічному рівні. При навчанні використовувалися розрізні макети вузлів і агрегатів серійних автомобілів КрАЗ, а також діючий макет автомобіля спеціального призначення КрАЗ-6322. Іноземні механіки відзначили не тільки оснащення навчального центру, а й високий рівень підготовки і якість тренінгів. Зокрема, іноземні гості підкреслили, що задоволені викладачами та викладанням дисциплін, отриманими знаннями, а також що подібного навчального центру до «КрАЗу» вони ще не зустрічали.

Практична частина – комплектація вантажівки, технічні особливості всюдиходів КрАЗ і їх водіння, проводилася беспосередньо в цехах складального виробництва і на випробувально-демонстраційному полігоні автозаводу. 

Кількість переглядів 2779

Архів новин