エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
«АвтоКрАЗ» виготовив для ГСЧС автомобілі-шасі — АвтоКрАЗ
nn

«АвтоКрАЗ» виготовив для ГСЧС автомобілі-шасі

11 грудня, 2015

За замовленням Державної служби України з надзвичайних ситуацій, на підставі виграного у вересні поточного року тендера, «АвтоКрАЗ» виготовив і відвантажив 12 одиниць автомобілів-шасі на машзаводи України, що спеціалізуються на виробництві пожежної техніки. При цьому сім одиниць шасі КрАЗ-65053 (6х4) поставлено компанії «Титан», решта п’ять   -  шасі всюдихода КрАЗ-5233НЕ (4х4) - компанії «ЕнергоПромСоюз».

За тендерними умовами виготовлені автомобілі обладнані дворядною чотирьохдверною кабіною, двигуном з підігрівом потужністю 330 к.с. і механічною коробкою передач.

На ці автомобільні шасі будуть встановлені пожежні автоцистерни АЦ 40 і АЦ 60, призначені для доставки до місця пожежі шести чоловік  бойового розрахунку, пожежно-технічного озброєння і запасу вогнегасних речовин. Спеціальне пожежне обладнання дозволяє здійснювати подачу води і повітряно-механічної піни через напірні рукава, ручні стволи і піногенератори при гасінні вогнищ пожежі, а також висвітлювати місця пожежі, виконувати аварійно-рятувальні роботи та надавати екстрену медичну допомогу.

В даний час ПАТ «АвтоКрАЗ» у якості бази під установку різного спецобладнання пропонує широку лінійку автомобільних шасі різних компонувальних рішень, колісних формул і комплектацій силовими агрегатами. КрАЗ у повному обсязі готовий виконати імпортозаміщення, оснастивши підрозділи МНС ефективною вітчизняною технікою і забезпечити її якісний сервіс.

 
Кількість переглядів 3305

Архів новин