エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Виставкою своїх автомобілів «КрАЗ» привітав Полтавський автоагрегатний завод з ювілеєм — АвтоКрАЗ
nn

Виставкою своїх автомобілів «КрАЗ» привітав Полтавський автоагрегатний завод з ювілеєм

04 грудня, 2015

З 1 по 4 грудня ПАТ «АвтоКрАЗ» розгорнув свою експозицію на території Полтавського автоагрегатного заводу - давнього стратегічного партнера, основного постачальника гальмівної апаратури для кременчуцьких вантажівок.

Лінійка малої і важкої броньованої техніки: КрАЗ-Спартан, КрАЗ-Кугуар, КрАЗ-Фіона та КрАЗ-Шрек - останні розробки українського виробника для силових структур України та зарубіжжя, а також двовісний армійський всюдихід КрАЗ-Спецназ, стали своєрідним подарунком колегам до ювілею з дня заснування ПААЗу.

Демонстровані автомобілі викликали величезний інтерес у заводчан ПААЗ. Працівники підприємства із задоволенням і неприхованою цікавістю оглядали виставкові автомобілі, фотографувалися на їхньому тлі, задавали питання своїм колегам з Кременчука по кожному конкретному зразку. Кожен з них з гордістю зазначав, що у цих могутніх вантажівках є частинка і їхньої праці - апарати гальмівного приводу, які вже понад півстоліття виробляються в Полтаві. За відгуками працівників Полтавського автоагрегатного заводу виставка техніки КрАЗ стала найефектнішим подарунком.

Проводжаючи сьогодні колону КрАЗів додому, автоагрегатники щиро дякували своїх колег з «КрАЗу» за такий чудовий подарунок до ювілею підприємства.

Кількість переглядів 3174

Архів новин