エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
«АвтоКрАЗ» демонструє стабільність — АвтоКрАЗ
nn

«АвтоКрАЗ» демонструє стабільність

03 грудня, 2015

У листопаді поточного року Кременчуцький автозавод відпрацював з позитивними виробничими показниками. Трудовому колективу вдалося збільшити виробничий темп, виготовивши на головному конвеєрі підприємства 119 автомобілів. Цей показник вище на 10% аналогічного в минулому році, і на 3% - жовтня поточного року.

Із загального обсягу вироблених у листопаді вантажівок частка бортових склала 43%, шасі - 53%, самоскидів - 2% і тягачів - 2%. При цьому 51% з числа відвантажених машин склали експортні поставки, 49% продукції листопада призначена для українського споживача.

Виробництво автомобілів за 11 місяців поточного року дещо збільшилася порівняно з аналогічним торішнім показником і склало 1219 одиниць. З цієї кількості для внутрішнього ринку виготовлено 65% продукції, за зовнішньоекономічними контрактами - 35%.

Крім автомобілів ПАТ «АвтоКрАЗ» з початку року виробив 20 одиниць причіпної техніки, серед яких 15 причепів (один причіп виготовлений у листопаді) і 5 напівпричепів. Запасних частин виготовлено на 37 млн.грн., що на рівні 11 місяців минулого року.

В даний час трудовий колектив КрАЗу зорієнтований на виконання виробничого плану останнього місяця року, що минає і річного бізнес-плану в цілому. У графіку виконання технічними фахівцями підприємства плану ОКР по новій техніці і підготовка підприємства до зими.

Кількість переглядів 3209

Архів новин