エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Полтавському автоагрегатному заводу виповнилося 70! — АвтоКрАЗ
nn

Полтавському автоагрегатному заводу виповнилося 70!

01 грудня, 2015

Полтавському автоагрегатному заводу, давньому стратегічному партнерові КрАЗу, 1 грудня 2015 виповнилося 70 років із дня заснування.

«ПААЗ», безсумнівно, - одне з кращих підприємств подібного профілю. Гальмівною апаратурою Полтавського автоагрегатного заводу комплектуються не тільки кременчуцькі автомобілі, але й багато іншої автомобільної техніки країн СНД і далекого зарубіжжя.

Завдяки високому кадровому потенціалу завод успішно вирішував виробничі завдання у складі Виробничого Об'єднання «АвтоКрАЗ» і в даний час впевнено нарощує свій виробничий і економічний потенціал, згуртовано працюючи разом з командою групи КрАЗ.

Конкурентоспроможність виробів з маркою «Полтавський автоагрегатний завод», відповідність високим вимогам щодо якості, передові технології виробництва - запорука успіху та подальшого процвітання підприємства.

Дорогі колеги, бажаємо міцного вам здоров'я, благополуччя, плідної роботи, невичерпної енергії, стабільності, виробничих успіхів і звершення намічених планів!

ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод» бажаємо подальшого процвітання і примноження його досягнень!

 

Довідка:

ПААЗ заснований 1 грудня 1945 як ремонтне підприємство сільськогосподарської техніки.

З 1948 р завод спеціалізований на ремонт легкових автомобілів Горьківського автомобільного заводу «Побєда» і «Волга» - ГАЗ-21. За першу післявоєнну п'ятирічку (1945-1950 рр.) випуск продукції на заводі виріс в 33 рази при зростанні числа працюючих в 3 рази (153 чоловік в 1950 р.).

У зв'язку з розвитком Кременчуцького автозаводу Полтавський ремонтний завод був перепрофільований на виробництво комплектуючих виробів для автомобілів КрАЗ і 27 квітня 1959 реорганізований в автоагрегатний. У 1960 році автомобільному заводу були поставлені перші вузли пневматичної гальмівної апаратури і пневмопідсилювача керма.

30 листопада 1994, відповідно до Указу Президента України від 15 червня 1993р. «Про корпоратизацію державних підприємств», було створено Відкрите акціонерне товариство «Полтавський автоагрегатний завод». У 1996 році підприємство увійшло до складу Холдингової компанії «АвтоКрАЗ».

Кількість переглядів 2042

Архів новин