エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
«АвтоКрАЗ» привітав дітей школи-інтернату із Святим Миколаєм — АвтоКрАЗ
nn

«АвтоКрАЗ» привітав дітей школи-інтернату із Святим Миколаєм

19 грудня, 2014

18 грудня, напередодні найулюбленішого українського свята і дітей, і дорослих  – Дня Святого Миколая, «КрАЗ» завітав до кременчуцької спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату. Тут навчаються і проживають хворі діти, інваліди та сироти, які саме в цей день відзначали це казкове свято.

Кразівців порадували і вчителі – своєю чуйністю та батьківською опікою кожної дитини, і діти - надзвичайною чемністю та творчими здібностями. Представники керівництва ПАТ «АвтоКрАЗ» у вітальному слові подякували дітям за запрошення, цікавий концерт, побажали всім міцного здоров'я, здійснення найзаповітніших мрій, успіхів у навчанні, гарних оцінок. А також бути слухняними й чемними, щоб  наступного року Святий Миколай знову завітав до їхньої шкільної родини.

 

КрАЗ на свято приїхав не з порожніми руками - привіз вихованцям школи-інтернату різні подарунки, які діти завжди із нетерпінням чекають на Святого Миколая. Два величезних ароматних святкових пирога для дітей із любов’ю випекли майстрині комбінату громадського харчування автозаводу, на додачу - велика сітка м’ячів та кожному вихованцю -  по коробці солодких дарунків із цукерок. Діти радувалися та дякували , окремі слова подяки почули автозаводці й від вчителів закладу, які назвали це свято «Свято Милосердя». Вони відзначили, що розчулені увагою та вдячні КрАЗу - єдиному із промислових підприємств Кременчука, який відгукнувся на запрошення та справдив очікування дітей.

 

А на самому святі все було в кращих традиціях. Цікаву мистецьку програму підготували вихованці інтернату власними силами: костюмоване дійство, тематичні пісні, вірші та танці у виконанні маленьких та дорослих  співаків і співачок - усе піднесло гарний настрій присутнім. Святковий захід пройшов у надзвичайно дружній та по-домашньому теплій атмосфері.

Кількість переглядів 1939

Архів новин