エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Самоскиди КрАЗ від’їжджають до Туркменістану будувати дороги — АвтоКрАЗ
nn

Самоскиди КрАЗ від’їжджають до Туркменістану будувати дороги

02 жовтня, 2014

«АвтоКрАЗ» почав відвантаження до Республіки Туркменістан партії повнопривідних самоскидів КрАЗ-65032 колісної формули 6х6, виготовлених згідно з укладеним у липні контрактом. Замовником цих машин є одна з найбільших будівельних компаній Туркменістану, що здійснює державні замовлення в якості підрядника. Самоскиди КрАЗ будуть будувати автомобільні й залізні дороги країни.

Законтрактовані автомобілі виготовлені в стандартній комплектації з платформою об'ємом 12 кубометрів. Поставка самоскидів здійснюється через Торговий Дім «Ярав» - багаторічного партнера ПАТ «АвтоКрАЗ».

Самоскид КрАЗ-65032 - одна з популярних в країнах СНД і далекому зарубіжжі моделей торгової марки КрАЗ. Свою популярність ця модель заслужила, завдяки підвищеній прохідності і високим експлуатаційним характеристикам. Всюдихід КрАЗ-65032 незамінний в екстремальних природних і кліматичних умовах. Він з успіхом використовуються в будівельній і гірничодобувній галузях народного господарства. В даний час повнопривідні самоскиди КрАЗ випускаються заводом з різними компонувальними рішеннями, в різних модифікаціях і комплектаціях. Вони відрізняються між собою за вантажопідйомністю, обсягом платформи, ошиновці коліс і наявністю додаткових опцій.

Кількість переглядів 2107

Архів новин