nn

«АвтоКрАЗ» виграв тендери на закупівлю двох автомайстерень для КП «Кременчукводоканал»

31 березня, 2020

«АвтоКрАЗ» надав найбільш економічно вигідну пропозицію у двох  тендерах щодо закупівлі автомайстерень для комунального підприємства «Кременчукводоканал». Найдешевшою серед всіх учасників, які пропонували шасі іноземних виробників, за обома тендерами виявилася пропозиція ТОВ «АвтоКрАЗ» - дилера ПрАТ «АвтоКрАЗ».  Наразі триває оцінка тендерних пропозицій і «АвтоКрАЗ» має шанси на отримання нового замовлення.

Як відомо, 12 березня 2020 року КП «Кременчукводоканал» Кременчуцької міської ради оголосив 2 тендери на закупівлю 2-х одиниць (номер оголошення UA-2020-03-12-001929-a та UA-2020-03-12-001994-a, що розміщенні в системі державних закупівель) спеціальних аварійних майстерень із колісною формулою 4х2.

Перший автомобіль - спеціальний автомобіль-майстерня, за умовами тендерної документації повинен бути обладнаний кузовом-фургоном каркасного типу. У фургоні - два відсіки: для перевезення аварійної бригади (не менше 4 місць) та  технологічний. Другий автомобіль – аварійна майстерня з пересувною гідродинамічною каналопромивною машиною. За умовами тендерної документації автомобіль теж повинен мати фургон з двома відсіками: для аварійної бригади та технологічним.

Колектив ПрАТ «АвтоКрАЗ» радо сприйняв інформацію про те, що підприємство було допущено до участі у тендері на закупівлю автотехніки для потреб комунального господарства, що міська влада нарешті повернулася обличчям до місцевого автовиробника та його трудового колективу. Це позитивно вплинуло на імідж влади Кременчука, зміцнило нашу довіру та надію на плідну співпрацю.

Кількість переглядів 1056

Архів новин