nn

КрАЗи стартують у напрямку Південно-Східної Азії

10 грудня, 2018

«АвтоКрАЗ» виконав чергове замовлення для свого іноземного клієнта із виготовлення партії автомобілів КрАЗ різних моделей. Наразі машини готуються до відвантаження в одну з країн Південно-Східної Азії.

Замовлені за зовнішньоекономічним контрактом -  повнопривідні бортові та шасі КрАЗ -5233 (4х4) та  шасі КрАЗ-65053  (6х4).

Всі вантажівки з моторами потужністю 380 к.с. На вимогу замовника,  який добре знає автомобілі КрАЗ, партія виконана в стандартній для серійних моделей комплектації.

Автомобілі пофарбовані в білий колір, бо будуть направлені на допомогу миротворчому контингенту ООН. Бортові машини разом з шасі, на які партнер з-за кордону встановить різні спецнадбудови - АПЗ, цистерни для питної води, сміттєзбирачі та ін., будуть працювати в звичайних для себе екстремальних дорожніх та природно-кліматичних умовах. Саме в них витривалі та прості в експлуатації КрАЗи в повній мірі розкриють свої технічні можливості.

Місії та підрозділи ООН по всьому світу регулярно з’являються у переліку користувачів техніки ПрАТ «АвтоКрАЗ». Хоча наразі це не найбільший контрагент продукції КрАЗ за кількістю замовлених одиниць, проте дуже статусний та респектний, до роботи з яким компанія завжди відноситься з особливою увагою. Кременчуцький автозавод розуміє, що його продукція - вантажівки КрАЗ та спецтехніка на їх базі, вносить вагомий внесок у діяльність найголовнішої міжнародної організації в світі. Бути зареєстрованим постачальником ООН, яким є торгова марка «КрАЗ» – престижний статус, що визнається у всьому світі. 

 
 
Кількість переглядів 2579

Архів новин