nn

«КрАЗ» прийняв участь у Міжнародній науково-технічній конференції

22 травня, 2018

«АвтоКрАЗ» взяв участь в ХІ Міжнародній науково-технічній конференції, яка відбулася в кінці минулого тижня у Львові. Серед двох сотень представників науково-дослідних установ, вузів, військових частин ЗС України та інших збройних формувань, підприємств вітчизняного ОПК, а також військових фахівців зі США, Канади, Великобританії та Німеччини у стінах Національної академії сухопутних військ представники «КрАЗу» обговорювали питання перспектив розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ.

Учасники міжнародного заходу мали змогу ознайомитись із новітніми розробками та продукцією державних підприємств й приватних компаній, котрі виготовляють продукції військового призначення. Окрім того, вони оглянули озброєння та військову техніку, яка вже перебуває на озброєнні української армії, її модифікаціями та раціоналізаторськими пропозиціями. На головному плацу академії для ознайомлення, серед решти експонатів, були виставлені зразки озброєння та військової техніки, серед яких автомобілі виробництва ПрАТ «АвтоКрАЗ»: КрАЗ-«Shrek», КрАЗ-«Spartan», КрАЗ-«Cougar», КрАЗ-6322 з броньованими кабіною і кузовом-фургоном, КрАЗ-5233НЕ з вахтовим кузовом-фургоном.

В ході проведення конференції відбулися засідання по секціям. На секції № 1 «Перспективи розвитку ОВТ сухопутних військ» представник «КрАЗу» виступив із доповіддю про модельний ряд армійських автомобілів КрАЗ, роботу підприємства над розширенням лінійки військової техніки перспективними зразками.

За активну участь у Міжнародній науково-технічній конференції ПрАТ «АвтоКрАЗ» нагороджено дипломом.

 
 
Кількість переглядів 1918

Архів новин