nn

Два ювіляра – завод і автозаводець, святкували в один день

18 квітня, 2018

Разом із 60 річницею автовиробництва на заводі своє 80-річчя 17 квітня відзначав колишній заступник начальника управління контролю якості Микола Ілліч Шотов. Офіційна частина проходила, як завжди, у заводському музею: колишні колеги з управління контролю якості, друзі з інших підрозділів заводу прийшли поздоровити ювіляра із значною подією в його житті.

Із теплими словами звернулися присутні до іменинника. Вони бажали ветерану міцного здоров’я, невичерпної енергії, достатку, благополуччя, наснаги та невтомності, щоб родинне тепло, людська вдячність та пошана були вірними супутниками на довгій дорозі життя.

Серед подарунків, котрі отримав ювіляр  – традиційний коровай від заводських пекарів, грошова винагорода, квіти та іменна медаль, виготовлена у цеху інструментального виробництва. Приємним художнім сюрпризом для ювіляра став пісенний подарунок від учасників заводського самодіяльного колективу.

Микола Шотов був безмежно зворушений такою увагою до себе, щиро дякував автозаводцям , згадавши про ті часи, коли працював на заводі:

– Я родом зі Смоленська. До України перебрався завдяки знайомству з майбутньою дружиною, так тут і залишився. Закінчив Харківський автодорожній інститут за спеціальністю «Експлуатація автомобілів», потім а «КрАЗ»  - із 1965 року. Пропрацював тут 47 років, усе своє життя та молодість провів на «КрАЗі». І зараз переживаю за завод, він мені дорогий та рідний. Дуже вболіваю за нинішнє покоління автозаводців та «КрАЗ», завжди цікавлюся станом справ, зустрічаюся з колишніми колегами.

У свою чергу, хочу привітати автозаводців із знаменною датою – 60-літтям вантажного автомобілебудування в Україні та на підприємстві! Я не застав переходу від комбайнового до автомобільного, але прийшов, коли Кременчуцький завод тільки починав своє становлення, «ріс» та розвивався у професійному плані разом із ним. Бажаю автозаводу процвітання! Щоб наше місто та вся Україна ним пишалася, як у кращі роки, щоб він знову став гігантом автомобільної промисловості, був сучасним та престижним місцем роботи, щоб тут зосереджувалися молоді та прогресивні кадри, які отримували б гідну зарплату! Вірю, що мої слова справдяться! 

 
 
 
Кількість переглядів 1108

Архів новин