nn

Збутові структури «КрАЗу» пройшли тренінги

05 грудня, 2017

Збутові структури ПрАТ «АвтоКрАЗ» вихідними днями пройшли дводенний тренінг за темою «Підвищення ефективності продажів», організований адміністрацією ПрАТ «АвтоКрАЗ». Навчання проводило консалтингове агентство «Персонал» (м. Черкаси) -  один з лідерів консалтингу в Україні, член Всеукраїнського громадського об'єднання «Всеукраїнська асоціація консультантів з управління» (IMC-Ukraine).

Тренінг складався з теоретичної частини та практикуму. Під час теоретичних занять обговорювалася низка важливих питань, які дозволять значно підвищити ефективність роботи менеджерів із продажів підприємства.

Програма вчила основним методам активних продажів. При цьому особливу увагу приділили конкретним технікам та методикам продажів.  

Після кожної теми здобуті знання закріплювалися на практиці у вигляді програвання учасниками тренінгу моделей типових ситуацій попарно та групами.

Подібні тренінги допомагають сформувати базові навички активних продажів у новачків, та підвищують впевненість та ефективність роботи з продажів у досвідчених працівників. Керівництво підприємства приділяє особливу увагу розвитку персоналу, бо вважає, що мінливий ринок та вимогливий клієнт потребують нових підходів.

Кількість переглядів 1231

Архів новин