nn

КрАЗ доставить головну ялинку країни

30 листопада, 2017

Сідельний тягач КрАЗ-64431 відправився до Прикарпаття за головною ялинкою країни. «АвтоКрАЗ» для жителів і гостей столиці України зробив подарунок до Нового року, забезпечивши весь комплекс робіт із доставки головної ялинки країни за кошти підприємства. 90-річна зелена красуня висотою 30 метрів буде доставлена на Софійську площу до початку наступного тижня. Її транспортування здійснить автопоїзд у складі тягача КрАЗ-64431 (6х4) і 30-тонного напівпричепа.

У заводській продуктовій лінійці сідельних тягачів не так багато моделей, але вони з лихвою задовольняють попит споживачів. Усі тягачі КрАЗ, як з повним приводом, так і без нього, мають високі тягові можливості. КрАЗ-64431 - ходова серійна модель, призначена для буксирування напівпричепів по дорогам загальної мережі. Представник цієї моделі, що відправився за ялинкою до Прикарпаття - «робоча конячка» транспортного цеху підприємства, що довгий час використовується в заводському автопарку для виконання різних робіт із доставки вантажу. Виконання даного тягача - класичне: передня і задня підвіски - залежні, на двох поздовжніх напівеліптичних ресорах: передня - з двома гідравлічними амортизаторами, задня - балансирного типу. Рульовий механізм - механічний, із гідравлічним підсилювачем, гальмівна система - пневматичного типу з гальмівними механізмами барабанного типу і внутрішніми колодками. Кабіна має спальне місце, що дозволяє водієві при тривалому перевезенні повноцінно відпочивати.

Тягачі КрАЗ використовуються не лише за прямим призначенням - для перевезення різних неподільних і великогабаритних вантажів, буксирування причепів і напівпричепів. Зокрема, в африканських країнах їх використовують як лісовозну техніку для вивезення гігантських колод через непрохідні джунглі. Тягач, що відправився в Івано-Франківську область, без трансмісії прохідного типу, але це не завадить йому впоратися з поставленим почесним завданням в умовах непрохідної місцевості лісництва.

Нагадаємо, що в минулому році головний новорічний атрибут до Києва привіз також КрАЗ, але іншої моделі. Це був лісовозний автопоїзд КрАЗ-6446 (6х6).

Кількість переглядів 1333

Архів новин