nn

Комунальні КрАЗи презентували головам об’єднаних тергромад

28 листопада, 2017

Сьогодні 28 листопада, ПрАТ «АвтоКрАЗ», разом із іншими провідними машинобудівними підприємствами міста, демонстрував свою спецтехніку головам територіальних громад регіону. Біля Палацу культури ім. Котлова, де відбувся захід, КрАЗ розмістив одразу три автівки: КДМ КрАЗ-5401, самоскид КрАЗ-6511С4, який наразі активно використовується споживачами у якості бази під різні комунальні спецнадбудови, та портальний сміттєвоз із газовим двигуном КрАЗ-5401 Скіп-Ліфт. Крім цього на базі КрАЗу експонувалася інша комунальна техніка, надбудови для якої виготовили Крюківський вагонний завод, «Кредмаш» та «ВЛІВ». Генеральний директор Кременчуцького автозаводу Роман Черняк розповів про технічні можливості техніки КрАЗ, їх переваги перед аналогами, запропонував представникам об’єднаних територіальних громад лояльний гнучкий підхід до кожного, урахування інтересів замовника із можливість внесення змін до конструкції вантажівки за особовими вимогами, сервісний супровід, відстрочку платежу та інші привабливі пропозиції щодо співпраці. 

Після огляду комунальної техніки, яка виготовляється підприємствами Кременчука та Полтави, відбулася нарада, де, зокрема, обговорювалося питання щодо замовлення техніки для міст та сіл області за рахунок бюджетних коштів. Губернатор Полтавщини Валерій Головко, який цього дня також завітав на захід разом із головами об’єднаних тергромад,  повідомив про те, що у наступному році утримання усіх доріг в області переходить на баланс місцевої влади. Це передбачає весь комплекс обслуговуючих робіт від ремонту до очищення доріг. Наразі в наявності територіальних громад такої спецехніки немає, а кременчуцькі підприємства поможуть вирішити цю проблему. Губернатор Полтавщини також оприлюднив  ідею державного відшкодування щодо підтримки українського виробника, а також пообіцяв головам територіальних громад  співфінансування закупівель із обласного бюджету.

КрАЗ із задоволенням відзначає активну позицію керівництва Полтавщини щодо підтримки машинобудівних підприємств регіону, лобіювання їх інтересів на всіх рівнях. 

 
 
 
 
Кількість переглядів 1543

Архів новин