nn

«КрАЗ» бере участь у виставці озброєнь «AUSA-2017»

10 жовтня, 2017

«АвтоКрАЗ» вперше представляє свою продукцію, на виставці озброєнь Асоціації армії США «AUSA-2017», що проходить 9-11 жовтня у Вашингтоні. AUSA - щорічна виставка-конференція Асоціації армії США (Association of the US Army), на якій презентуються нові збройові розробки і обговорюються актуальні питання американського і світового оборонного сектора.

На масштабній національній експозиції, розгорнутій ГК «Укроборонпром», крім ПрАТ «АвтоКрАЗ», презентують себе ще 20 підприємств українського ОПК, серед яких «Завод ім. Малишева», ХКБМ ім. Морозова, Київський і Житомирський бронетанкові заводи, Київський завод «Радар», НВК «Іскра», держкомпанія «Укрспецекспорт» та її дочірні компанії.

У всі дні роботи виставки Кременчуцький автозавод, його продукцію презентують топ-менеджери компанії. Потенційні партнери-відвідувачі на AUSA зможуть ознайомитися з перспективною українською бронетехнікою і іншою новою спецтехнікою, створеної на «КрАЗі» і на його базі в партнерстві з іншими виробниками бойових спецнадбудов.

Про підсумки виставки можна буде говорити пізніше, після її завершення, але «АвтоКрАЗ» розраховує, що участь в цьому заході буде результативним для розширення клієнтської та партнерської бази, а також переведення своєї військової техніки на стандарти НАТО.

Кількість переглядів 1655

Архів новин