nn

«КрАЗ» представляв Кременчук членам Асоціації міст України

30 серпня, 2017

29 серпня, у рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що реалізується за підтримки USAID, «АвтоКрАЗ» представляв свою комунальну техніку представникам громад із Асоціації міст України.

Кременчуцька техніка була виставлена на центральній площі міста напроти адмінбудівлі міськвиконкому. Члени АМУ, серед решти запланованого, мали можливість наочно ознайомитися із продукцією ПрАТ «АвтоКрАЗ» - національного виробника вантажної техніки, одного із найбільших підприємств Кременчука і регіону.

Представник автозаводу  презентував делегації громад свої перспективні розробки, які, незважаючи на свій молодий вік, вже досить успішно використовуються у комунальному та будівельному секторах внутрішнього ринку. Зокрема, гості Кременчука дивились і оцінювали два перспективні самоскиди колісних формул 4х2 та 6х4 - КрАЗ-5401С2 і КрАЗ-6511С4, та портальний сміттєвоз КрАЗ-5401К2 із обладнанням кременчуцького виробника надбудов – компанії «Віва». До того ж міське КАТП 1628, автомобільний парк якого за останні роки суттєво поповнився різними спецмашинами на базі саме КрАЗів нового перспективного покоління у безкапотному виконанні, експонував поливомийну кразівську вантажівку.

Членів АМУ цікавили, насамперед, двовісні моделі КрАЗів - мобільні, із малим радіусом повороту, що важливо у населених пунктах. До того ж - максимально уніфіковані із можливістю використання цілорічно. Зокрема, якщо це КДМ, то обов’язково із снігоочисним відвалом, бункером для реагентів і легким монтажем-демонтажем устаткування для використання у різні періоди року.

Для ПрАТ «АвтоКрАЗ» такі заходи мають велике значення у плані інформованості спільноти щодо вітчизняної техніки.  Національний виробник  відзначає, що перспективна лінійка спецтехніки, над розширенням якої завод активно працює останні роки, послідовно просувається українськими містами та містечками. Місцеві територіальні громади, які значно зміцнилися фінансово після децентралізації влади, все частіше віддають перевагу українському виробнику — заводу «КрАЗ». А Кременчуцький автозавод, у свою чергу, намагається задовольнити вибагливого споживача сучасною продуктивною технікою вітчизняного виробництва, яка працюватиме на благоустрій та економіку країни.

 
 
Кількість переглядів 1414

Архів новин