nn

КрАЗ ярмаркував на Сорочинцях

30 серпня, 2017

На почесному майданчику — перед головними воротами Сорочинського ярмарку, найбільше промислове підприємство Полтавщини, його візитка - ПрАТ «АвтоКрАЗ», цього річ демонстрував свою техніку на найбільшому в Україні торговищі. Національний Сорочинський ярмарок відбувся 22-27 серпня у Великих Сорочинцях за активної участі КрАЗу. Техніка КрАЗ, за ствердженням численних відвідувачів заходу, стала фішкою ярмарку, його технічною  родзинкою.

До уваги гостей, що з’їхалися ярмаркувати із усіх куточків країни, національний виробник представив одразу п’ять перспективних моделей:

  • - МЕЗ-330 на  шасі КрАЗ-6322,  спільного виробництва ННЦ «ІМЕСГ» та кременчуцького автозаводу;
  • - спеціалізований броньований автомобіль-розмінувальник КрАЗ-Шрек;
  • - самоскид и КрАЗ-5401С2 та КрАЗ-7133С4;
  • - портальний сміттєвоз КрАЗ-5401К2 із обладнанням компанії «ВЛІВ».

Гості з цікавістю знайомилися з новинками вітчизняного виробника, із задоволенням фотографувалися поруч з потужною цивільною та військовою технікою. За шість днів ярмаркування повз експозицію продукції «КрАЗу» пройшли тисячі відвідувачів і учасників ярмарку. Хоча цього року перших осіб держави в Сорочинцях не спостерігалося, натомість чисельна група кразівців приїхала на ярмарок підтримати свій завод – у  кожному автомобілі є частка і їхньої праці. Вони ділилися із гостями експозиції автозаводу різними подробицями: технічними можливостями своєї продукції, новинками, виробничим життям тощо.  А українці дякували за потужну техніку, яку не  соромно показати іноземцям , і яка із гідністю представляє Україну у різних куточках світу.

 
 
 
Кількість переглядів 1594

Архів новин