nn

Повнопривідні самоскиди КрАЗ відвантажено видобувній компанії

22 червня, 2017

ПрАТ «АвтоКрАЗ» відвантажило замовникові – одній із видобувних компаній України, повнопривідні самоскиди КрАЗ-65032 колісної формули 6х6 вантажопідйомністю 16 тонн.

Адресній відправці нової техніки передувала прийомка представниками замовника. Після ретельної перевірки комплектності та відповідності заявленим технічним специфікаціям, самоскиди вирушили до місця призначення. Ця модель самоскида-всюдихода розроблена спеціально для використання в важких умовах експлуатації. Повний привід і підсилена задня підвіска гарантують високу прохідність машини в умовах повного бездоріжжя при перевезенні різних сипучих і навалочних вантажів.

Самоскиди КрАЗ-65032, згідно умов договору, мають стандартну комплектацію: рядний двигун Євро 5 потужністю 375 к.с. із турбонаддувом, агрегатований із 9-ступеневою дводіапазонною механічною коробкою передач та однодисковим сухим зчепленням. Гальмівна система оснащена АБС. Платформа – 16 кубометрів із заднім бортом. Ошинування коліс – двоскатне, хоча ця модель, як і вся повнопривідна техніка КрАЗ, може мати односкатне ошинування із широкопрофільною шиною.

Слід зазначити, що останні кризові роки самоскиди у загальному обсязі виробництва ПрАТ «АвтоКрАЗ» складають у середньому 2 - 3%. Для порівняння, у 2008 році цей показник становив 48%, 2009 – 30%, 2010 – 14%. Така статистика свідчить про те, що будівельна та видобувна галузі, де в основному задіяна самоскидна техніка, у стагнації . Проте із встановленнями миру в країні, виходом економіки та банківського сектору із кризи, самоскиди КрАЗ знову стануть затребувані у народному господарстві.

 
Кількість переглядів 1768

Архів новин