nn

Всюдихідний спецавтомобіль КрАЗ рятуватиме дороги Миколаєва від снігу

20 квітня, 2017

Оригінальний спецавтомобіль із снігоприбиральним обладнанням на повнопривідному шасі КрАЗ-6322 — ще один новачок у лінійці спецтехніки КрАЗ. Навісне обладнання включає шнекороторне устаткування та відвал для прибирання снігу. Автомобіль створено для частини технічної служби ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Всюдихідне шасі КрАЗ-6322, використане у якості бази, — традиційний вибір тих замовників, для яких висока прохідність, потужність і міць — першочергові важливі показники для подальшої експлуатації. Шасі призначено під монтаж установок спеціального та промислового значення, а також буксування причепу по всім видам доріг, бездоріжжю та місцевості. Виконання машини — стандартне, серійне, але кабіна — спарена чотиридверна семимісна.

Шнекороторна установка має продуктивність із прибирання снігу 1500 м3/год, ширина очищення від снігу складає до 2,74 м, а висота сніжного покрову, що прибирається, — 1,2 м. Відвал для прибирання снігу, довжиною 2,95 м, виготовлений із високоякісної сталі та посилений ребрами жорсткості. Ширина оброблюваної зони проїжджої частини при роботі відвалом становить до 2,7 м, висота — 0,6 м.

Суворі зими із сніговими заметами, мінливість погоди, зокрема нехарактерні сезонні погодні умови, як зараз у засніженому квітні, якнайкраще доводять актуальність такої спецтехніки в автопарках дорожніх та комунальних служб і підрозділах ДСНС. Із наявністю таких спецмашин на дорогах країни під час природних катаклізмів можна бути впевненими у безпеці дорожнього руху і уникнути аварій та непередбачуваних ситуацій на автошляхах у негоду.

 
 
 
Кількість переглядів 1558

Архів новин