nn

Працівники «Укрнафти» навчалися на «КрАЗі»

23 грудня, 2016

Курс навчання групи працівників ПАТ «Укрнафта», що проводився ПАТ «АвтоКрАЗ» із 20 по 23 грудня за зверненням цієї найбільшої в України нафтовидобувної  компанії, завершився сьогодні видачею відповідних сертифікатів.

Згідно укладеного договору про надання інформаційно-консультаційних послуг, із метою підвищення якості проведення ремонту вузлів і агрегатів автомобілів КрАЗ підвищеної прохідності різних моделей, на Кременчуцький автозавод прибули сім осіб. За знаннями з Прилук та Полтави приїхали спеціалісти з ремонту автомобілів ПАТ «Укрнафта», що відносяться до Полтавського тампонажного управління. Навчання проводили досвідчені фахівці ПАТ «АвтоКрАЗ» у навчальному центрі підприємства, оснащеному на найвищому технічному рівні. Гостям також показали технологічний процес виробництва агрегатів і складання автомобілів в агрегатному і складальному виробництвах.

Програма навчання включала теоретичну підготовку по експлуатації та обслуговуванню автомобілів КрАЗ.

Слюсарів та інженерів-механіків, серед іншого, навчали особливостям конструкції та експлуатації, діагностиці, технічному обслуговуванню і ремонту, правилам зберігання та організації тривалого зберігання автомобілів КрАЗ підвищеної прохідності.

При тренінгах використовувалися розрізні макети вузлів і агрегатів серійних автомобілів КрАЗ, інтерактивні схеми пнемо- та електросхеми, а також діючий макет всюдихода КрАЗ-6322.

Після отримання сертифікату про успішне закінчення курсу, нафтовики подякували за високий рівень підготовки і якість тренінгів, а також високо оцінили сучасне технічне оснащення навчального центру, оригінальні тренажери і наочне приладдя, високий професіоналізм фахівців-викладачів заводу. Вони відзначили, що самі вийшли з ініціативою на своє керівництво з приводу проходження навчання. З огляду на те, що весь їх автопарк - це автомобілі КрАЗ різних моделей, випущені в різні роки (найстарішим вже більше 30-ти), отримані знання дуже корисні в їх щоденній роботі з обслуговування автопарку. Навчені фахівці вирушили на свої робочі місця з отриманим багажем знань і навичок із експлуатації автомобілів КрАЗ.

ПАТ «АвтоКрАЗ» йде назустріч споживачам і завжди охоче відгукується на пропозицію навчити необхідним базовим навичкам експлуатації і ремонту техніки, яку випускає, розуміючи, що від цього залежить правильна експлуатації, виключення виходу з ладу вузлів і систем вантажівок через недостатній рівень знань експлуатаційників. Слід зазначити, що всі зовнішньоекономічні контракти включають обов'язкові спеціальні тренінги водіїв і механіків на базі ПАТ «АвтоКрАЗ» з видачею відповідного сертифіката. Така практика дозволила підприємству виключити претензії іноземних споживачів, які приходили на завод, пов'язані з неправильною експлуатацією і обслуговуванням техніки КрАЗ.

 
Кількість переглядів 1904

Архів новин