nn

«АвтоКрАЗ» вшановував своїх передовиків!

05 жовтня, 2015

«АвтоКрАЗ», на честь професійного свята - Дня машинобудівника, - вшановував кращих працівників.

Урочисті заходи, присвячені цьому святу, відбулися 2 жовтня: спочатку на випробувально-демонстраційному полігоні, а потім - в конференц-залі адміністративного корпусупідприємства. На численні прохання автозаводців, на День машинобудівника були відкриті двері прохідної для всіх рідних, близьких, друзів працівників автозаводу, які не змогли подивитися яскраве автошоу на полігоні в серпні, під час святкування 70-річчя підприємства.

Дуже людно було на масштабній виставці машин, що розмістилася біля вертолітного майданчика. Тут ті, хто прийшли на свято, змогли побачити 23 експоната - раритетні і серійні автомобілі, а також нові перспективні моделі армійських, сільськогосподарських, комунальних автомобілів КрАЗ.

 

Основне дійство розгорнулося на полігоні підприємства. Після вітальних слів на адресу автозаводців генерального директора «КрАЗу» Романа Черняка та керівника «Кременчукм'ясо» Ірини Дроздової, відбувся традиційний парадний марш виставкових машин, що пройшли колоною уздовж трибун полігону. Захоплюючого шоу, яке влаштували на честь професійного свята водії-випробувачі, в такому вигляді на КрАЗі ще не було. Свої можливості показували відразу шість армійських машин - КрАЗ-Спартан, КрАЗ-Кугуар, КрАЗ-Феона і КрАЗ-Шрек, а також всюдиходи КрАЗ-6322 і КрАЗ-5233. Крім іншого, вони виступали парами і по чотири автомобілі одночасно на різних маршрутах. Гості аплодували вмінню водіїв і можливостям автомобілів КрАЗ, які з легкістю долали різні перешкоди полігону. Навіть важка бронетехніка впевнено підкорювала і бетонні споруди, і брід, і піщану ванну.

Традиційно, вже в конференц-залі, до професійного свята адміністрація та профспілковий комітет автозаводу відзначили кращих працівників корпоративними нагородами підприємства: медалями ПАТ «АвтоКрАЗ» «За заслуги» I-IV ступенів, грамотами, цінними подарунками та заохочувальними матеріальними преміями. Кращі працівники підприємства були занесені на заводську Дошку пошани.

Урочистий вечір завершився святковим концертом.

Кількість переглядів 1780

Архів новин