nn

КрАЗ провів двосторонню нараду з офіцерами ЗС України

14 вересня, 2015

11 вересня з ініціативи ПАТ «АвтоКрАЗ» на підприємстві була проведена двостороння розширена нарада за участю керівників і технічних фахівців Збройних сил України та Кременчуцького автозаводу. У ході наради відбувся обмін інформацією з поточної експлуатації автомобілів КрАЗ, знайомство з новою технікою спеціального призначення, розробленої автозаводом останнім часом, проведено аналіз зауважень щодо постачання попереднього періоду та планування майбутнього періоду поставок.

В рамках наради представники військового відомства здійснили детальний огляд всієї лінійки техніки, що поставляється сьогодні КрАЗом силовим структурам. Також їм були представлені нові зразки броньованої техніки на базі автомобілів КрАЗ, мала бронетехніка з глибоким рівнем модернізації та спецтехніка на базі малотоннажного шасі 4х2, яка, в тому числі, може бути використана для різних цілей ЗС України. У ході огляду сторони обмінялися пропозиціями та рекомендаціями щодо вдосконалення конструкції машин, які поставляються. Гості із задоволенням відзначили вже виконаний виробником ряд конструктивних доробок малої бронетехніки КрАЗ, їх вразив новий потужний автомобіль КрАЗ-Фіона, створений на базі всюдихода КрАЗ-6322, зацікавив ізотермічний фургон КрАЗ-5401. Офіцери відзначили ефективність такої робочої зустрічі, підкресливши, що потреба в оновленні автопарку ЗС України, незважаючи на закупівлі, які ведуться МО, залишається актуальною.

Керівництво КрАЗу висловило подяку за добре налагоджений зворотній зв'язок з експлуатаційниками, своєчасні критичні і зважені зауваження, що допомагають вести постійну роботу з поліпшення конструкції і якості серійної та нової для КрАЗу продукції, що поставляється для ЗС Міністерства оборони.

Можливості армійських автомобілів КрАЗ офіцери дивилися на полігоні підприємства. Військові були здивовані, з якою легкістю КрАЗи, у тому числі і з важкою бронею на спині, долають масивні бетонні перешкоди полігону, круту гору, піщану ванну і глибокий басейн. Багато хто з них висловив бажання особисто протестувати КрАЗи в дії на полігоні. Після чого досвідчені військові, не стримуючи емоцій, ділилися відчуттями та оцінкою автомобілів КрАЗ.

За підсумками наради КрАЗ продовжить роботи з розробки нових моделей армійських машин та спецтехніки для тилового забезпечення, адаптацію малої бронетехніки до умов українського ринку, удосконалення конструкції з урахуванням побажань українських військових.

Кількість переглядів 2507

Архів новин