nn

Інспекція всюдиходів КрАЗ офіцерами МО Єгипту пройшла успішно

17 серпня, 2015

У період із 8 по 15 серпня поточного року на Кременчуцькому автозаводі проводилася інспекторська перевірка великої партії автомобілів і запасних частин, виготовлених у рамках пролонгованого контракту 2014 року  між ПАТ «АвтоКрАЗ» та Міністерством оборони Арабської Республіки Єгипет. Перевірялися бортові всюдиходи КрАЗ-6322 (6х6), виготовлені в стандартній комплектації. При цьому, згідно з контрактом, замовлені бортові автомобілі КрАЗ-6322 мають видовжену раму.

Контрольний огляд законтрактованих машин проводився офіцерами Автомобільного департаменту МО Єгипту за стандартною процедурою: перевірка комплектності на відповідність специфікаціям, вказаним у контракті, а також проведенні ходових випробувань.

У черговий раз Замовники з Єгипту залишилися задоволені виконанням ПАТ «АвтоКрАЗ» своїх контрактних зобов'язань. Результати перевірки позитивні - підтверджено повну відповідність виготовлених автомобілів КрАЗ суворим вимогам державного контракту і дозволене відвантаження машин, яке буде здійснене в строки, вказані в контракті.

Кількість переглядів 2166

Архів новин