nn

Ветерани «КраЗа» відвідали рідні пенати

23 квітня, 2015

Ветерани КрАЗа завжди будуть знаходитись в зоні особливої уваги адміністрації та Ради ветеранів підприємства. Матеріальна допомога, подарунки до свят і ювілеїв, зустрічі поколінь на рідному підприємстві, екскурсії по місцях бойової слави - це частина з того, що робить завод для своїх ветеранів. Незважаючи на кризи, економічні та політичні катаклізми, ветеранам-автозаводцям тут намагаються приділити особливу увагу. Вони завжди бажані гості на корпоративних святах підприємства. Рада ветеранів, за підтримки адміністрації заводу, регулярно проводять зустрічі ветеранів, вітають зі святами.

Сьогодні, 23 квітня відбулася чергова зустріч групи ветеранів цеху зварювання і фарбування кабін з адміністрацією і профактивом автозаводу. Вона була приурочена до 70-річчя Перемоги у Другій світовій війні. За традицією колишні працівники КрАЗа пройшлися екскурсією по заводу. Серед іншого, вони відвідали колишні робочі місця в цеху зварювання і фарбування, поспілкувалися зі своїми послідовниками, подивилися сучасний навчальний центр, випробувально-демонстраційний полігон підприємства. З неприхованим захопленням і гордістю спостерігали колишні автозаводці за новими КрАЗами, щиро аплодували рідним усюдиходам, які долали перешкоди полігону.

Не менш цікавою виявилася поїздка ветеранів ПАТ «АвтоКрАЗ» в село Келеберду, яке недалеко від Комсомольська. Тут, у 1943 році, проходила «хибна переправа» радянських військ, які гнали фашистів на захід з української землі. За доброю традицією ветерани спустили квіти на воду поклали квіти  до братської могили загиблих воїнів.

Ветерани були дуже зворушені і вдячні за організовану зустріч, можливість побачити рідний завод. «Спасибі долі, що звела нас з КрАЗом. Ми виросли на заводі, прийшовши сюди 17-річними юнаками, 35-40 років життя провели на КрАЗі. Сьогодні перед очима пройшло все життя, молодість», - дякували вони прощаючись.

Кількість переглядів 1428

Архів новин