nn

КрАЗ випробовує нову гідравлічну лебідку виробництва Кам'янець-Подільськавтоагрегата

20 квітня, 2015

Для більш повного задоволення вимог замовників, а також з метою зниження собівартості продукції і слідуючи шляхом імпортозаміщення, «АвтоКрАЗ» почав випробування лебідки з гідравлічним приводом, виготовленої підприємством групи КрАЗ - Кам'янець-Подільським автоагрегатним заводом (КПАА). До цього на серійних кременчуцьких всюдиходах встановлювалася або класична механічна лебідка виробництва ПАТ «КПАА», або лебідка з гідравлічним приводом виробництва компанії «Sepson» (м Вансбру, Швеція).

Випробування гідролебідки, встановленої на повноприводному автомобілі КрАЗ-6322 «Солдат», проходитимуть по стандартному циклу програми випробувань протягом поточного тижня на полігоні підприємства.

Серійні повнопривідні автомобілі КрАЗ на вимогу замовника комплектуються лебідкою із зусиллям 12 тонн, призначеної для самоевакуації автомобіля при подоланні важкопрохідних ділянок шляху або евакуації інший колісної техніки, яка  застрягла, а також для полегшення навантаження і ув'язки важких вантажів на кузові. Застосування гідравліки в серійній лебідці вантажівки КрАЗ дозволить значно спростити роботу оператора. Особливо це актуально для бортових КрАЗів, що використовуються у якості тягача, та евакуаторів, які виконують поставлені завдання в зоні бойових дій на сході України.

Кількість переглядів 2028

Архів новин