nn

Підприємства групи КрАЗ наростили обсяги виробництва

14 квітня, 2015

Підприємства групи КрАЗ, за підсумками роботи у першому кварталі поточного року, показали позитивні результати виробничої діяльності. Головне підприємство групи - Кременчуцький автозавод, збільшив виробництво автомобілів до 265 одиниць, проти 192 -х у першому кварталі 2014 року. Темп зростання з початку року склав 138%.

Впевнене зростання виробництва за аналізований період продемонстрували також інші підприємства групи: ПАТ «Камнець-Подільськавтоагрегат» показав темп зростання виробництва 222,5%, ПАТ «Авторадиатор» (м. Маріуполь) - 118,4%, Херсонський завод карданних валів  - у два рази збільшив обсяг виробництва з початку року. Токмацький ковальсько-штампувальний і Полтавський автоагрегатний заводи виробили продукції в обсязі, практично, на рівні перших трьох місяців минулого року.

Наростили реалізацію в першому кварталі 2015 року, по відношенню до цього ж періоду минулого року: Камнець- Подільскавтоагрегат -більш ніж у два рази, Полтавський автоагрегатний завод - на 47,3%, Маріупольський радіаторний завод - на 15,8%, Херсонський завод карданних валів -  у 8 разів.

У 2015 році всі підприємства групи КрАЗ спрямовані на нарощування темпів виробництва, освоєння нових видів продукції та її сертифікації, поліпшення якості і підвищення споживчих властивостей товарів, що випускаються.

Кількість переглядів 1567

Архів новин