nn

«АвтоКрАЗ» допомагає продовженню проектів Олега Бабаєва

30 березня, 2015

28 березня на стадіоні «Кремінь арена» офіційно стартував «Кубок пам'яті мера Кременчука Олега Бабаєва».

На офіційній церемонії відкриття були присутні представники місцевої влади, бізнесу, кременчужани та гості міста. «АвтоКрАЗ», разом з «Кременчукм'ясо»,а також народний депутат Костянтин Жеваго  стали головними спонсорами футбольного турніру. Генеральний директор ПАТ «АвтоКрАЗ» Роман Черняк на церемонії урочистого відкриття п'ятого розіграшу цього популярного в місті футбольного турніру, серед іншого, зазначив, що не тільки футбол, але й інші проекти мера Кременчука Олега Бабаєва не залишаться без уваги і підтримки Кременчуцького автозаводу і побажав усім командам - учасникам удачі та перемог. У свою чергу, директор МФК «Кремінь» і голова кременчуцької федерації футболу Андрій Недяк висловив подяку за спонсорську підтримку і зазначив, що, завдяки цій допомозі збережений звичний для учасників формат з призовим грошовим фондом.

Офіційно відкрив «Кубок пам'яті мера Кременчука Олега Бабаєва» першим ударом по м'ячу онук Олега Мейдановича, який прийшов на турнір разом з мамою - дочкою загиблого мера Кременчука Олега Бабаєва.

Перший турнір «Кубок мера» був проведений в 2010 році з ініціативи міського голови Олега Бабаєва, тому організатори прийняли рішення, що цей турнір буде носити його ім'я. У поточному році в турнірі візьмуть участь 16 команд, які розділені на 4 групи. Всі матчі турніру проходитимуть на стадіоні «Кремінь арена».

 

Кількість переглядів 1425

Архів новин